YELLOTHIN

Yellothin – standaryzowana lecytyna sojowa, płynna 62% non-gmo IP, zastosowanie: żywność.

MONITOROWANIE:

brak modyfikacji genetycznej wg standardu IP

ZNAKOWANIE:

„Emulgator lecytyna sojowa E322”

TRWAŁÓŚĆ:

Yellothin przechowywany w zamkniętych opakowaniach i w temperaturze 15-30°C ma trwałość 24 miesiące

WŁAŚCIWOŚCI:

Yellothin

Substancje nierozpuszczalne w acetonie

min.62 %

Zawartość wody

max.1 %

Substancje nierozpuszczalne w toluenie

max. 0,3%

Liczba nadtlenkowa

max.5

Kolor (Gardner, 10%)

max.11

Liczba kwasowa

max.30

Lepkość  (25° C)

max.12.000 mPa.s

 

MIKROBIOLOGIA:

Yellothin

Całkowita ilość bakterii

max.3.000/g

Bakterie Coliform

brak/g

E-Coli

brak/g

Drożdże

max.100/g

Pleśnie

max.100/g

Salmonella

brak w 25/g

 

OPAKOWANIE:

Beczki  200 kg
Zbiorniki paletowe niezwrotne 1.000 kg