STERNNOVA
Sternnova – lecytyna o niskiej lepkości, mieszanina lecytyny sojowej z olejem roślinnym, płynna, 35-50%, non-gmo IP, zastosowanie: produkty instant.
OZNAKOWANIE:
Lecytyna sojowa non-gmo (E-322) oraz olej roślinny,
TRWAŁOŚĆ:
Sternnova 450 przechowywany w zamkniętych opakowaniach i w temperaturze 15-30°C ma trwałość 12 miesięcy
WŁAŚCIWOŚCI:
Sternova |
|
|
Substancje nierozpuszczalne w acetonie |
min.30 % |
|
Zawartość wody |
max. 0,8 % |
|
Substancje nierozpuszczalne w hessanie |
max. 0,05% |
|
Liczba nadtlenkowa |
max.5 |
|
Kolor (Gardner, 10%) |
max.8 |
|
Liczba kwasowa |
max.30 |
|
Lepkość (25° C) |
max.200 m P.a.s |
|
MIKROBIOLOGIA:
Sternova |
|
|
Całkowita ilość bakterii |
max.3.000/g |
|
Bakterie Coliform |
brak/g |
|
E-Coli |
brak/g |
|
Drożdże |
max.100/g |
|
Pleśnie |
max.100/g |
|
Salmonella |
brak w 25/g |
|
OPAKOWANIE:
Beczki 200 kg
Zbiorniki paletowe niezwrotne 1.000 kg