STERNNOVA

Sternnova – lecytyna o niskiej lepkości, mieszanina lecytyny sojowej z olejem roślinnym, płynna, 35-50%, non-gmo IP, zastosowanie: produkty instant.

OZNAKOWANIE:

Lecytyna sojowa non-gmo (E-322) oraz olej roślinny,

TRWAŁOŚĆ:

Sternnova 450 przechowywany w zamkniętych opakowaniach i w temperaturze 15-30°C ma trwałość 12 miesięcy

WŁAŚCIWOŚCI:

Sternova

Substancje nierozpuszczalne w acetonie

min.30 %

Zawartość wody

max. 0,8 %

Substancje nierozpuszczalne w hessanie

max. 0,05%

Liczba nadtlenkowa

max.5

Kolor (Gardner, 10%)

max.8

Liczba kwasowa

max.30

Lepkość  (25° C)

max.200 m P.a.s

 

MIKROBIOLOGIA:

Sternova

Całkowita ilość bakterii

max.3.000/g

Bakterie Coliform

brak/g

E-Coli

brak/g

Drożdże

max.100/g

Pleśnie

max.100/g

Salmonella

brak w 25/g

 

OPAKOWANIE:

Beczki  200 kg
Zbiorniki paletowe niezwrotne 1.000 kg